Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

CL 500

Creat să te reprezinte

Prinde ultima sesiune RABLA!
Până la 31 ianuarie 2023

Prinde ultima sesiune RABLA din 2022!

30 sep – 25 nov

Eligibil Rabla

În 1962 am lansat CL72, primul nostru scrambler de stradă. Este timpul pentru un model nou, conceput pentru străzile de astăzi.

 • Putere

  46.2 CP 

 • Înălțime șa

  790 mm

 • Consum mixt

  3.6 L/100km

 • Volum rezervor

  12 l

2+2 ANI SAU 200.000 KM

Garanție Extinsă

Toate modelele Honda noi, beneficiază de Garanție Extinsă Premium, 2+2 ani sau 200.000 km, pentru ca tu să te bucuri de confort și siguranță.

 • Valoare de revânzare mai bună
 • Transferabilă către alt proprietar
 • Eliminarea costurilor neprevazute
 • Valabil în rețeaua Honda România
 • Acoperire Premium
 • Utilizare piese originale Honda

Bucură-te de fiecare detaliu

Noul CL500 respiră un stil brut cu detalii care vin dintr-o istorie lungă. Motorul puternic, cu doi cilindri, compatibil A2 este completat de cadrul robust și compact cere cere să fie personalizat și îndrăgit. Exact ca originalul.

O nouă filă de istorie

Stilul nostru emblematic începe cu rezervorul de combustibil de 12 litri; neted, rotunjit, cu o formă perfectă, cu protecții de cauciuc autentice pentru mai mult confort. Motorul, cadrul și suspensia – au fost înnegrite pentru un aspect elegant și minimalist. Manșoanele din cauciuc protejează jambele furcii, la fel ca pe vremuri. Ghidonul înalt și lat oferă un control excelent, iar evacuarea înălțată, cu scutul de căldură din inox perforat și ieșirea cu două țevi, reflectă perfect adevărata tradiție CL.

Exprimă-ți personalitatea

Noi am construit CL500, acum este timpul să-l personalizezi după gustul tău. Și asta începe cu culoarea; alege între portocaliu puternic sau albastru metalizat, negru mat mat ultramodern sau verde mat. Ce altceva? Depinde de tine. Poate începe cu plăcerea simplă de a merge și de a te întâlni cu prietenii, a ieși și a vorbi despre motociclete. Noul CL500 va evolua în jurul tău, așa cum ar trebui și va deveni motocicleta la care visezi. Mai mult decât stil de viață.

Construit pentru a fi condus

CL500 este construit pentru orice situație, de la drumuri de pământ, străzi pietruite în oraș sau străzi șerpuite în weekend. Suspensia generoasă absoarbe denivelările, iar anvelopele cu caneluri adânci oferă încredere la viteze mari. Înălțimea șeii este de 790 mm, iar lățimea este redusă, perfectă pentru a atinge asfaltul cu ambele picioare și pentru o manevrare mai ușoară la viteze reduse.

Cuplul puternic, răspuns instantaneu

Fie că abia începi călătoria pe două roți – sau ai mulți ani de experiență – vei adora acest motor. Bicilindru paralel, ușor de utilizat la viteză redusă, cu răspuns lin la accelerație, livrare ușoară a puterii și sunet plin. Și, datorită admisiei, eșapamentului și transmisiei cu specificații pentru un scrambler urban, există un cuplu puternic pe tot parcursul intervalului de turații - cu un vârf de 43,4 Nm la 6.250 rpm - care oferă accelerația de care ai nevoie, de care se vor bucura chiar și cei mai experimentați.

Variante de echipare
și dotări.

01

CL 500

DOHC - 2 cilindri paraleli - 46.2 CP

Transmisie

***€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Slipper Clutch
 • Dsiplay Digital – LCD
 • Lumini Full LED
 • Norma de poluare EURO 5

Programează un Test Ride

Convinge-te că CL 500 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CL 500

Descarcă materialele CL 500 pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CL 500?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  *Ofertă destinată persoanelor fizice sau juridice prin Programul Rabla 2022, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 și a acceptării retailerilor autorizați Honda Trading România ca producători validați în program. Prețurile afișate includ valoarea în euro (la curs 5 RON/EUR) a primelor de casare și a Eco Bonusurilor Rabla pentru fiecare model eligibil. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul CMX 500 Rebel (FOP)

  Materiale cu informaţii despre CL 500.

  Programeaza un test-ride!