Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

CB 650 R

De la 8.150 €

Desăvârșită prin fiecare detaliu.

Fiecare zi este o calatorie. Incepeti-va ziua cu noul CB650R. Stilul Neo Sports Café este gata sa va conduca intr-o aventura urbana de neuitat.

 • Putere

  95.2 CP

 • Înălțime șa

  810 mm

 • Consum mixt

  4.9 L/100km

 • Volum rezervor

  15.4 l

Cucereşte jungla urbană

Cu o aliură compactă şi impunătoare, noul CB650R îmbină performanţele distinctive Street Fighter cu design-ul retro-minimalist expus de tip Neo Sports Café. Cele 4 ţevi de evacuare curg lin de-a lungul motocicletei și emană răcnetul pătrunzător al celor 94 CP dezvoltat de motorul DOHC 16-valve pe 4 cilindri.

Întotdeauna în control

Cu noul CB650R, nimic nu îți stă în cale. Sistemul Honda Selectable Torque Control ajustează cuplul roții spate în funcție de condițiile de rulaj pentru a menține tracțiunea, ABS-ul cu dublu canal și ambreiajul anti-alunecare mențin controlul linear atât în condiții uscate, cât și umede, iar sistemul de frânare cu discuri flotante de 310mm pe 4 pistoni îți vine la îndemână și în cele mai dificile circumstanțe. Rezultatul este o motocicletă ce operează optim în orice condiții.

Proiectat pentru tine

Dotări premium pentru o motocicletă premium. Noul CB650R este iluminată full-LED pentru un aspect inedit, contemporan. Deasupra ghidonului de aluminiu, display-ul LCD oferă o afișare intuitivă a datelor complete legate de condus: vitezometrul, indicator de treaptă, termometrul apei, rotații pe minut și indicatorul de schimbare de viteză. Stopurile spate se activează automat în cazul unei frânări neașteptate, iar furca ajustabilă SFF de 41mm oferă o supensie lină și o reactivitate excelentă a tracțiunii.

Variante de echipare
și dotări.

01

CB 650 R

DOHC - 4 cilindri paraleli - 95.2 CP

Transmisie

8.150€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Slipper Clutch
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Display Digital – LCD
 • Lumini Full LED

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 650 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 650 R

Descarcă materialele CB 650 R pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 650 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

Oraș
Dealer
Model
Nume
Email
Telefon
Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

Programeaza un test-ride!

Te-ar putea interesa

CB 1000 R

Materiale cu informaţii despre CB 650 R.

Programeaza un test-ride!