Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

FORZA 350

De la 6.550 €

Cucerește orașul!

Complet reproiectat, acest scooter popular si performant - fabricat în Italia - a evoluat într-un scooter ușor, compact și agil, mai sportiv ca niciodată.

 • Putere

  29 CP 

 • Înălțime șa

  780 mm

 • Consum mixt

  3.3 L/100km

 • Volum rezervor

  11.7 l

Mergem mai departe

Pur și simplu devine din ce în ce mai bun. Noul scuter Forza 350 are mai multă putere și cuplu pentru o accelerație mai rapidă și o viteză maximă mai mare, astfel încât să puteți face și mai multe cu el.

Tehnologie avansata

Motorul răcit cu lichid este echipat cu Honda Selectable Torque Control (HSTC), pentru o aderență constantă pe roata spate. Carenele elegante au un stil rafinat - și aerodinamică îmbunătățită - pentru un confort suplimentar la viteze mari, iar parbrizul electric poate fi reglat pe o distanță mai mare cu 40 mm față de modelul anterior. Un panou de instrumente digital / analog reproiectat prezintă acum sistemul de control vocal Honda Smartphone, conectându-vă prin Bluetooth la multe dintre funcțiile dispozitivului dvs. Iar iluminatul complet LED emite o semnătură luminoasă premium.

Proiectat să impresioneze

Un design rafinat pentru a se potrivi cu performanțe superioare. Forza 350 ridică ștacheta - prin noul design eficient și aerodinamic. Liniile netede și moderne creează un adevărat sentiment de sportivitate și o formă rafinată.

Variante de echipare
și dotări.

01

FORZA 350

SOHC- 4 supape - 29 CP

Transmisie

6.550€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Parbriz reglabil electric
 • Lumini Full LED
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Priză USB C
 • Smart Key (Opțional)
 • Smart Top Box 45L (Opțional)
 • Honda Smartphone Voice Control (Opțional)

Programează un Test Ride

Convinge-te că FORZA 350 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre FORZA 350

Descarcă materialele FORZA 350 pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN FORZA 350?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

Oraș
Dealer
Model
Nume
Email
Telefon
Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

Accesorii FORZA 350

Te-ar putea interesa

PCX 125

Materiale cu informaţii despre FORZA 350.

Accesorii FORZA 350