Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

Fireblade

De la 21.950 €

Născută pentru curse.

CBR1000RR-R Fireblade împlinește 30 de ani! Totul a pornit de pe circuitele de viteză, iar acum avem la bază tehnologia folosită în cursele Moto GP pe modelul RC213V.

 • Putere

  217.6 CP 

 • Înălțime șa

  830 mm

 • Consum mixt

  6.3 L/100km

 • Volum rezervor

  16.1 l

2+2 ANI SAU 200.000 KM

Garantie Extinsă

Toate modelele Honda noi, beneficiază de Garanție Extinsă Premium, 2+2 ani sau 200.000 km, pentru ca tu să te bucuri de confort și siguranță.

 • Valoare de revânzare mai bună
 • Transferabilă către alt proprietar
 • Eliminarea costurilor neprevazute
 • Valabil în rețeaua Honda România
 • Acoperire Premium
 • Utilizare piese originale Honda

Pentru că fiecare secundă contează

Rezervorul de combustibil și carenajul acestuia sunt așezate jos pe un motor și cadru extrem de compacte, pentru a promova o identică celei folosite în timpul curselor, în timp ce zona frontală mică a carenei reduce, de asemenea, rezistența la frecarea cu aerul. Structurile Winglet generează aceeași forță aerodinamică ca și motocicleta MotoGP, pentru a reduce ridicarea roții din față în timpul accelerației și pentru a crește stabilitatea la frânare și la intrarea în viraje. Chiar și cel mai mic detaliu de la HRC își găsește drumul pe CBR1000RR-R; carenajul inferior se extinde aproape de anvelopa din spate și canalizează aerul în jos, scăzând rezistența pe uscat și canalizând apa atunci când rulezi pe pistă umedă, îmbunătățind aderența.

Accelerare fabuloasă în ture joase și medii

Noile actualizări includ un pinion spate cu 43 de dinți, alături de optimizarea airbox-ului, a porturilor de admisie și a eșapamentului. Așadar, cu puterea de vârf uriașă disponibilă imediat, acum aveți și un un răspuns instantaneu la accelerare încă din turațiile joass până cele la medie pentru o accelerație care te va scoate din viraj pe primul loc. Și nu vă înșelați: în materie de control, beneficiezi de tehnologia MotoGP. Acest motor cu patru cilindri în linie de 1000 cmc își extrage o mare parte din ADN-ul său din prototipul de curse RC213V, cu care împarte foarte multe caracteristici.

Tehnologie avansată pentru pilotaj

Am folosit feedbackul piloților noștri HRC pentru a actualiza HSTC pe 9 niveluri. Acum intervenția sa este mai lină, mai receptivă la aportul clapetei de accelerație și îmbunătățit pentru a utiliza cât mai bine puterea motorului pe toată plaja turometrului. Am modificat ansamblul Throttle By Wire (TBW) pentru a oferi și mai multă liniaritate pe măsură ce accelerezi. Toate acestea înseamnă că ieși mai repede din fiecare viraj. Prin intermediul ecranului TFT de 5 inchi poți personaliza complet puterea motorului, frânara de motor și wheelie-control după preferințele personale; trei moduri de călătorie oferă, de asemenea, setări de bază implicite.

Manevrabilitate perfectă

Un motor special necesită un cadru special. Echilibrul de rigiditate al cadrului din aluminiu în stil diamant și al basculei derivate din RCV213V, distribuția greutății și geometria direcției lucrează împreună pentru a vă oferi o manevrabilitate precisă, aderență a anvelopei și, la fel de important, feedback precis. Pentru flexibilitate de configurare, de la circuit la circuit, Fireblade este echipat cu o furca Showa Big Piston, complet reglabilă, de 43 mm (BPF) USD și amortizorul Pro-Link Balance Free Rear Cushion Lite (BFRC-Lite). Totodată, noul Fireblade are și mai mult potențial de frânare de la etrierele Nissin cu patru pistoane actualizate cu montare radială.

Variante de echipare
și dotări.

01

Fireblade

DOHC - 4 cilindri, 16 supape - 217.6 CP

Transmisie

21.950€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Anvelope: Pirelli Diablo Supercosa SP, Bridgestone RS11
 • Display multi informational TFT - 5''
 • 3 moduri de condus standard, plus optiunea de a customiza Power, Engine Brake si Wheelie control
 • ABS modes
 • Norma de poluare EURO 5
 • Etriere de frână Brembo si Nissin

Programează un Test Ride

Convinge-te că Fireblade este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre Fireblade

Descarcă materialele Fireblade pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 1000 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  *Ofertă destinată persoanelor fizice și juridice prin Programul Rabla 2021, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021. Prețul afișat include valoarea în euro (la curs 5 RON/EUR) a tichetului Rabla (5.500 RON) pentru motocicletele Honda eligibile.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Fireblade SP

  Materiale cu informaţii despre Fireblade.

  Programeaza un test-ride!