Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

CB 1000 R

De la 13.350 €

O nouă identitate de stradă

Compactă și musculară, atrage atenția prin finisajele metalice mate care reflectă tradiția unui Café Racer cu design minimalist „Neo Sports Café”.

 • Putere

  145.5 CP 

 • Înălțime șa

  830 mm

 • Consum mixt

  6.0 L/100km

 • Volum rezervor

  16.2 l

Sport, Naked, Retro

Noua generație CB 1000 R este o interpretare îndrăzneață a conceptului sport-naked orientat spre cultul “café racer”. Înzestrat cu tehnologie modernă și o ciclistica de invidiat, CB 1000 R este ideal pentru rideri moderni, interesați atât de imagine cât și de performanță.

Neo Sports Café

Noul model Honda CB 1000 R iese în evidență prin designul retro-industrial minimalist care are la bază propulsorul de top folosit pe modelul CBR 1000 RR, astfel rezultând o motocicletă unică ce îmbină perfect elementele sport-naked cu cele Cafe Racer. Motocicleta este total reconcepută și indiferent din ce perspectivă o privești, design, performanță sau tehnologie, aceasta va stârni emoție și va intimida concurența pe orice traseu virajat, stradal sau circuit.

Atitudine maxima

Un motor cu patru cilindri de 998 cm - cu pistoane forjate de înaltă compresie, precum CBR1000RR - este montat pe un șasiu complet nou; o motocicleta puternică. Puterea maximă este de 145CP / 10.500rpm și combinată cu un cuplu de 104 Nm / 8.250 rpm, obțineți o accelerație puternică atunci când aveți nevoie. Este un amestec interesant de performanțe puternice și putere controlabilă.

Alegerea este a ta

Proiectat în jurul unui șasiu complet nou, asociat cu suspensie Showa și frâne ABS speciale. Motorul 998cc cu patru cilindri în linie este folosește Throttle By Wire cu 3 moduri de condus. De asemenea, este dotat cu slipper clutch, frână de motor, Honda Selectable Torque Control (HSTC), iluminare cu LED și display LCD.

Variante de echipare
și dotări.

01

CB 1000 R

DOHC - 4 cilindri in linie - 145.5 CP

Transmisie

13.350€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Throttle By Wire (TBW)
 • Slipper Clutch
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Suspensie reglabila Showa
 • Display Digital – LCD
 • Lumin Full LED

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 1000 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 1000 R

Descarcă materialele CB 1000 R pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 1000 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

Oraș
Dealer
Model
Nume
Email
Telefon
Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

Programeaza un test-ride!

Te-ar putea interesa

CB 650 R

Materiale cu informaţii despre CB 1000 R.

Programeaza un test-ride!