Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

Honda App

Configurează-ți motocicleta preferată

Configurează-ți motocicleta!

Explorează și personalizează cea mai recentă gamă de motociclete Honda în noua aplicație Honda Motorcycles Europe.

O experiență completă

Joacă-te cu opțiunile de configurare ale motocicletei tale Honda prin vizualizarea 3D și vizualizare 360 ​​de grade și vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Poți face fotografii și le poți partaja cu prietenii tăi pe social media.

Crează-ți propria motocicletă

Cu aplicația Honda Motorcycles îți poți configura motocicleta așa cum dorești. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Răsfoiește catalogul de accesorii originale Honda și montează-le pe motocicleta ta. Apoi exploreză fiecare detaliu cu vizualizarea 3D (360 de grade) și salvează-ți o poză cu motocicleta configurată de tine.

Solicită o ofertă

  Oraș

  Dealer

  Nume

  Email

  Telefon

  Mesaj

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.
  Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.


  Sunt de acord să primesc comunicări de marketing prin e-mail conform Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, disponibile aici.