Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

CB 125 R

De la 4.650 €

Conceput pentru stradă.

Ideală pentru începători, noul CB125R este o motocicletă puternică și dinamică ce-ți va depași așteptările.

 • Putere

  13.3 CP 

 • Înălțime șa

  816 mm

 • Consum mixt

  2.1 L/100km

 • Volum rezervor

  10.1 l

Ager si Agil

Inspirată de CB1000R, CB125R este o motocicletă compactă cu caracter și personalitate. Cu iluminare full-LED, finisaje contrastante de metal negru și aluminiu, postură agresivă, și incontestabilul stil Neo Sports Café, noul CB125R va atrage întotdeauna priviri.

Fler inconfundabil

Modelul este echipat cu o cutie de viteze cu 6 trepte și un motor cu un singur cilindru care atinge 50 km/h în numai 11.4 secunde. Cu o furcă de 41 mm, cadru din oțel tubular, frâne cu 4 pistoane față și 2 pistoane spate, ABS cu dublu canal și sistemul Inertial Measurement Unit, iți oferă întotdeauna încrederea de care ai nevoie.

O motocicleta mica, cu o personalitate puternica

CB125R poate fi o motocicletă potrivită pentru tinerii incepatori care tocmai și-au luat permisul moto. Finisajul metalic contrastant și evacuarea subliniată sunt aspectele ce atrag cele mai multe priviri. CB125R este un hit oriunde merge și te va duce cu nerăbdare la următorul nivel.

Variante de echipare
și dotări.

01

CB 125 R

SOHC- Mono-cilindru -

Transmisie

4.650€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Display Digital – LCD
 • Lumini Full LED

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 125 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 125 R

Descarcă materialele CB 125 R pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 125 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  *Ofertă destinată persoanelor fizice și juridice prin Programul Rabla 2021, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021. Prețul afișat include valoarea în euro (la curs 5 RON/EUR) a tichetului Rabla (5.500 RON) pentru motocicletele Honda eligibile.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  MONKEY

  Materiale cu informaţii despre CB 125 R.

  Programeaza un test-ride!