Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

FORZA 300

De la 6.350 €

Puterea de a evada din aglomerația orașului.

Complet reproiectat, acest scooter popular si performant - fabricat în Italia - a evoluat într-un scooter ușor, compact și agil, mai sportiv ca niciodată.

 • Putere

  25.2 CP 

 • Înălțime șa

  780 mm

 • Consum mixt

  3.1 L/100km

 • Volum rezervor

  11.5 l

Performanță și design

Noul Forza 300 vine în ajutorul tău cu un parbriz electric ajustabil pana la 140mm. Farurile cu LED îi accentuează imaginea agresivă și îți oferă o vizibiliate excelentă pe drumurile întunecate.

Tehnologie avansata

Forza 300 este un scooter complet schimbat, compact, cu un design sportiv. Noul model este disponibil cu top box, cu o capacitate de 45l si smart key.

Un scooter de efect

Pentru prima dată pe un scooter Honda, Forza are Honda Selectable Torque Control (HSTC). Această caracteristică monitorizează progresiv cuplul motorului pentru a controla alunecarea roții spate. Vei avea un sentiment suplimentar de siguranță pentru viraje pe un asfalt umed.

Simte FORZA

Motorul răcit cu lichid SOHC de 279cc a fost reglat pentru un răspuns mai bun al accelerației folosindu-se și de transmisia V-Matic. Forza are acum o viteză maximă mai mare, fără a-și sacrifica reputația pentru eficiența consumului - puteți ajunge până la 346 Km parcursi cu un rezervor plin.

Variante de echipare
și dotări.

01

FORZA 300

SOHC- 4 supape -

Transmisie

6.350€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Smart Key (Start)
 • Smart Top Box 45L
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Parbriz reglabil electric
 • Lumini Full LED

Programează un Test Ride

Convinge-te că FORZA 300 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre FORZA 300

Descarcă materialele FORZA 300 pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN FORZA 300?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

Oraș
Dealer
Model
Nume
Email
Telefon
Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

Accesorii FORZA 300

Te-ar putea interesa

PCX 125

Materiale cu informaţii despre FORZA 300.

Accesorii FORZA 300