Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

CRF 250 L

De la 5.550 €

Direct din lumea motocrossului.

Motocicletele on/off din clasa 250 cmc beneficiaza de avantajul masei reduse, de unde si popularitatea lor in special in cazul riderilor cu o experienta limitata.

 • Putere

  25 CP 

 • Înălțime șa

  875 mm

 • Consum mixt

  3.0 L/100km

 • Volum rezervor

  7.8 l

Ușoară și manevrabilă

Cu o greutate de 146 de kg, CRF 250 L poate fi manevrat cu ușurință atât pe asflat cât și în afara lui, în timp ce livrarea liniară a cuplului încă de la turații inferioare reprezintă un element ideal pentru începători.

Inspiratădin competiții

Noul CRF 250 L aduce o parte din tehnologia derivată din compeții pe o motocicletă ce poate fi folosită la fel de ușor atăt în traficul congestionat cât și pe cărările de munte. Versiunea standard CRF 250 L oferă o autonomie superioară datorită rezervorului de 7.8 l precum și o manevrabilitate sporită printr-o suspensie cu o cursă superioară atât pe față cât și pe spate.

Variante de echipare
și dotări.

01

CRF 250 L

DOHC - Mono-cillindru, 2 supape - 25 CP

Transmisie

5.550€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Display Digital – LCD
 • Discuri flotante cu ABS

Programează un Test Ride

Convinge-te că CRF 250 L este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CRF 250 L

Descarcă materialele CRF 250 L pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CRF 250 L?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CRF 250 Rally

  Materiale cu informaţii despre CRF 250 L.

  Programeaza un test-ride!