Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

CB 300 R

De la 5.550 €

Senzații tari pe un motor compact.

O motocicletă ideală pentru cei ce doresc să câștige experiență și încredere pe două roți, noul CB300R este potrivit atât pe străzile orașului, precum și pe drumurile deschise. Ce mai ai nevoie?

 • Putere

  31 CP 

 • Înălțime șa

  799 mm

 • Consum mixt

  3.3 L/100km

 • Volum rezervor

  10 l

Renegatul Retro

Design agresiv și cutezător, ornamente de aluminiu contrastante cu finisajele negre ale cadrului și motorului, si capabilități dinamice pe măsură. Noul CB300R este un vehicul economic, ușor de folosit cu personalitate cât cuprinde și o doză sănătoasă de extaz.

Întotdeauna în control

Puternic și dinamic pentru dimensiunile sale, noul CB300R este dotat cu o furcă de 41mm USD cu preîncărcare în 5 stadii, frâne față cu 4 pistoane, frâne spate cu 2 pistoane disc de 220 mm, ABS cu dublu canal cât și cu sistemul Inertial Measurement Unit. Rezultatul este o motocicletă echilibrată pe care te poți baza în orice viraj.

Variante de echipare
și dotări.

01

CB 300 R

SOHC- Mono-cilindru -

Transmisie

5.550€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Display Digital – LCD
 • Lumini Full LED

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 300 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 300 R

Descarcă materialele CB 300 R pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 300 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  *Ofertă destinată persoanelor fizice și juridice prin Programul Rabla 2021, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021. Prețul afișat include valoarea în euro (la curs 5 RON/EUR) a tichetului Rabla (5.500 RON) pentru motocicletele Honda eligibile.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CB 500 F

  Materiale cu informaţii despre CB 300 R.

  Programeaza un test-ride!