Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

SUPER CUB C125

De la 3.950 €

O legendă modernă

O parte esențială a acestui concept este "silueta în formă de S", care curge de la spațiul pentru picioare spre apărătoarele de noroi din spate, făcând accesul mai ușor.

 • Putere

  9.7 CP

 • Înălțime șa

  780 mm

 • Consum mixt

  1.5 L/100km

 • Volum rezervor

  3.7 l

Intotdeauna pregatiti.

Super Cub 125 este conceput cu un singur cuvânt în minte; universalitate. Cu alte cuvinte, trebuie să fie ușor de folosit pentru o gamă largă de oameni.

Un scooter cu istorie

Există un aspect curat și de înaltă calitate pentru toate piesele de detaliu, cu un echilibru elegant între părțile netede și curbate ale carenelor și marginea tare a protecțiilor pentru picioare. Partea din spate este ultra-subțire - și este făcută din oțel presat pentru a accentua silueta clasică "în formă de S".

Variante de echipare
și dotări.

01

SUPER CUB C125

SOHC - Mono-cilindru - 9.7 CP

Transmisie

3.950€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Lumini Full LED
 • Honda Smart Key cu funcția de „answer-back”

Programează un Test Ride

Convinge-te că SUPER CUB C125 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre SUPER CUB C125

Descarcă materialele SUPER CUB C125 pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN SUPER CUB C125?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  *Oferta devine valabilă doar de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, în perioada valabilității campaniei, sub rezerva reinițierii, în anul 2021, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național (“programul Rabla”), a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 și a acceptării retailerilor autorizați Honda România ca producători validați în program. Mai multe detalii despre ofertă pe www.honda-moto.ro și la dealerii autorizați Honda.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Monkey

  Materiale cu informaţii despre SUPER CUB C125.

  Programeaza un test-ride!