Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

Honda Experience

Test Ride on Track

12-14 iulie 2023
Transilvania Motor Ring - Târgu Mureș

Testează modelele tale preferate

Gama Honda îți stă la dispoziție pentru 3 zile de riding alături de piloții Team BMR și reprezentanții Honda.

Îndrăznește să experimentezi!

De ce să participi?

Alegerea următoarei tale motociclete nu a fost niciodată mai ușoară.

 • Poți testa mai multe motociclete într-o singură zi
 • Folosești un circuit sigur, fără pericolele din traficul de zi cu zi
 • Consiliere profesionistă privind modelele Honda
 • Consiliere profesionistă pentru Safety Riding de la piloții Team BMR
 • Întâlnești alți pasionați moto

Când și unde?

Evenimentul are loc la 25 de minute de Târgu Mureș, la circuitul Transilvania Motor Ring, pe parcursul a 3 zile: 12, 13, 14 iulie 2023.
Transilvania Motor Ring este un circuit de viteză auto-moto din România, cu o lungime de 3708 metri, lățime între 11 și 14 metri și o linie dreaptă de 700 metri.

În funcție de ziua și slotul orar ales, vei avea access pentru 3 ore la motocicletele de test și asistență din partea celor 2 piloti profesioniști care se vor asigura că vei conduce în siguranță și te vei bucura de eveniment.

Cum testezi?

O serie conține 20 de participanți împărțiți în 2 grupe de câte 10 membri. Fiecare grupă beneficiază de 2 piloți dedicați atât pentru instructaj și sfaturi practice, cât și pentru iesirea pe circuit.
Fiecare grupă se va bucura de 3 ieșiri pe circuit, de câte 20 de minute cu 3 motociclete diferite (sau aceeași motocicletă, în funcție de preferințe) cu pauze de 20 de minute între ieșiri.
În pauzele de 20 de minute, dincolo de cafea și refreshments, vei putea discuta cu cei doi piloți pentru a primi sfaturi personalizate sau poți discuta cu reprezentanții Honda despre modelele sau informațiile de interes.

Ce trebuie să știi înainte de a te înscrie

Condiții pentru participare

 • Trebuie să fii posesor de permis categoria A, A1 sau A2
 • Trebuie să vii cu permisul și buletinul în original
 • Trebuie să vii cu echipament complet (cască moto integrală/ modulara, geacă moto, mănuși moto, pantaloni cu protecții integrate și ghete moto)
 • Trebuie să te inscrii în prealabil și să primești confirmare scrisă de la noi
 • Poți testa maxim 3 motociclete diferite
 • Trebuie să respecți regulile trasate de instructorii autorizați

Testează modelul Honda preferat!

Înscrie-te la Honda Track Days

12-14 iulie 2023

Transilvania Motor Ring

  Nume

  Email

  Telefon

  Categorie permis

  Data obținere permis

  Selectează modelele Honda pe care vrei să le testezi (maxim 3 modele)

  Selectează data și intervalul orar preferat

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Înscrierea la eveniment se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii pe site, iar participarea la eveniment este condiționată de confirmarea prin email de către organizator.


  Sunt de acord să primesc comunicări de marketing prin e-mail conform Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, disponibile aici.