Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

Honda Test Ride

Madras, Iași
Alege motocicleta preferată!

Ești în căutarea noii tale motociclete?
Te așteptăm la Honda Iași - Madras (Parc industrial Miroslava - Bratuleni, Iași) unde poți testa unul dintre modelele Honda disponibile pentru Test-Ride.

Ce trebuie să știi înainte de a te înscrie

Condiții pentru participare

 • Trebuie să fii posesor de permis categoria A, A1 sau A2
 • Trebuie să te inscrii în prealabil și să primești confirmare scrisă de la noi
 • Trebuie să vii cu permisul și buletinul în original
 • Trebuie să vii cu echipament complet (cască moto integrală/ modulară, geacă moto, mănuși moto, pantaloni cu protecții integrate și ghete moto)

Înscrie-te la Test-Ride

  Nume

  Email

  Telefon

  Categorie permis

  Data obținere permis

  Selectează modelul Honda pe care vrei să-l testezi

  Dată test -

  Oră test -

  Dată test -

  Oră test -

  Dată test -

  Oră test -

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Înscrierea la eveniment se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii pe site, iar participarea la eveniment este condiționată de confirmarea prin email de către organizator.

  Disponibilitatea la test a modelelor selectate nu poate fi garantată, aceasta fiind dependentă de numărul de persoane înscrise și de starea de funcționare a fiecărui model.


  Sunt de acord să primesc comunicări de marketing prin e-mail conform Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, disponibile aici.