Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

NOUL SH 125 I

De la 4.350 €

Stil în mișcare.

Combinația perfectă. Confort, comoditate și economie, împreună cu performanțe puternice pentru a vă deplasa rapid pe străzile orașului.

 • Putere

  12.5 CP 

 • Înălțime șa

  799 mm

 • Consum mixt

  2.3 L/100km

 • Volum rezervor

  7 l

Un stil elegant

Noul SH125i are un stil elegant si vine echipat cu un motor eSP + 4V în patru timpi, cu HSTC (Honda Selectable Torque Control), mai eficient din punct de vedere al consumului.

Sculptat pentru eficiență

Înălțimea șeii este de 799mm ceea ce o face foarte ușor de gestionat. Noul cadru de oțel tubular ușor, de înaltă rezistență, oferă mai multă manevrabilitate. Rezervorul de combustibil de 7L este poziționat sub podea. SH125i vine echipat si cu un spatiu suplimentar de depozitare sub șa de 28l.

Mobiliate ultra-modernă

Pentru comoditate, a fost integrat un port USB pentru încărcarea telefonului în mișcare. În același timp, o reproiectare atentă a geometriei suspensiei spate a îmbunătățit calitatea și confortul călătoriei pentru dvs. și pasagerul dvs. Un nou ecran LCD prezintă exact ceea ce trebuie să știți, în timp ce iluminarea completă LED oferă o vizibilitate mai bună.

Variante de echipare
și dotări.

01

NOUL SH 125 I

SOHC - Mono-cilindru, 2 supape - 12.5 CP

Transmisie

4.350€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Honda Smart Key
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Priza USB
 • Lumini Full LED

Programează un Test Ride

Convinge-te că SH 125 I este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre SH 125 I

Descarcă materialele SH 125 I pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN SH 125 I?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

Oraș
Dealer
Model
Nume
Email
Telefon
Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

Programeaza un test-ride!

Te-ar putea interesa

PCX 125

Materiale cu informaţii despre NOUL SH 125 i.

Programeaza un test-ride!