Test Ride
Caută un dealer
Service
Comparator

CRF 450 R

Control în fiecare moment


Livrare Noiembrie 2021

Noua CRF450R vine cu șasiu și suspensie revizuite, un motor mai puternic ce livrează cuplul maxim la turații mici, controlul tracțiunii (HSCT) și Launch Control.

 • Rezervor ulei

  1.25 l

 • Înălțime șa

  965 mm

 • Masa proprie

  105,8 kg

 • Volum rezervor

  6.3 l

E RÂNDUL TĂU

Ușoară. Foarte ușoară. Noua CRF450R vine cu un șasiu perfecționat de HRC, suspensie Showa revizuită, ce oferă viteze mai mari pe viraje și un motor ce te va duce ușor de la zero în zona roșie.

LAUNCH. HOLESHOT. VICTORIE.

CRF450R setează un nou standard. Bascula din aluminiu reduce greutatea și oferă o rigiditate sporită, în timp ce geometria suspensiei îmbunătățește controlul pe viraje. Motorul oferă putere maximă la turații medii și cuplu maxim la turații mici, cu un răspuns al accelerației chiar mai liniar datorită noilor setări ale ECU. Sistemul de decompresie și ambreiajul hidraulic adaugă și mai multă tenacitate. Controlul selectabil al cuplului Honda (HSTC) oferă 3 moduri de gestionare a puterii pentru o tracțiune optimă a roții spate, în timp ce HRC Launch Control gestionează primii 100 de metri. Carenajul agresiv și minimalist este subțire, ușor și flexibil.

CONSTRUIT PENTRU A CÂȘTIGA

Diferența constă în detalii. Mai robustă. Mai rapidă. Mai puternică.
Cadrul ușor din aluminiu, brațul oscilant, jugul superior și inferior și clemele de ax prezintă specificațiile motocicletei de competiție pentru piloții de uzină cu geometrie și gardă la sol imbunătățite. Pentru a îmbunătăți reacția suspensiei, furca Showa de 49 mm USD are acum o compresie mai fermă, în timp ce amortizorul Showa - cu arc din oțel super-ușor - este, de asemenea, mai ferm, pentru un echilibru perfect față / spate.

Mai puternica. Mai liniară. Chiar de neoprit.

Ai toată puterea la îndemână începând de la 5.000 rpm pusă la dispoziție de motorul 4V Unicam de 449.7 cc al noului CRF450R. În plus, senzația de cuplu este mai puternică și mai liniară, la turații reduse, datorită noii mapări a sistemului de injecție PGM-FI. Ambreiajul hidraulic este construit pentru a face față puterii, iar Honda Selectable Torque Control (HSTC) oferă 3 moduri de gestionare a puterii pentru o tracțiune optimă a roții din spate. HRC Launch Control asistă primii 100 de metri în timp ce butonul de selectare a modului motor (EMSB) ajustează modul de livrare a puterii.

Variante de echipare
și dotări.

01

CRF 450 R

Mono-cilindru, 4 timpi, uni-cam, racit cu lichid -

Transmisie

9.750€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • HRC Launch Control
 • Engine Mode Select Button (EMSB)
 • Suspensia SHOWA USD de 49mm
 • Motor 4V Unicam de 449.7 cc

Programează un Test Ride

Convinge-te că CRF 450 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CRF 450 R

Descarcă materialele CRF 450 R pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CRF 450 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  *Ofertă destinată persoanelor fizice și juridice prin Programul Rabla 2021, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021. Prețul afișat include valoarea în euro (la curs 5 RON/EUR) a tichetului Rabla (5.500 RON) pentru motocicletele Honda eligibile.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CRF 300 Rally

  Materiale cu informaţii despre CRF 450 R.

  Programeaza un test-ride!